آیا با انشعاب خانگی میتوان برای احداث نیروگاه اقدام نمود؟
بله، هر شخص با انشعاب خانگی منزل مسکونی، بالای ۱۵ آمپر تک فاز، قادر به درخواست احداث نیروگاه (۵کیلو وات به بالا) میباشد.
آیا متقاضی احداث نیروگاه باید خود صاحب انشعاب و مکان احداث نیروگاه باشد؟
بهتر است که حق انشعاب بنام صاحب نیروگاه باشد درغیر اینصورت فرد متقاضی باید از صاحب انشعاب و زمین یک رضایت نامه محضری مبنی بر رضایت مالک برای احداث نیروگاه خورشیدی تهیه نماید.
آیا به لحاظ تعدد احداث نیروگاههای مقیاس کوچک، محدودیتی وجود دارد؟
خیر، مشترکین میتوانند به برای تمام انشعاباتی که به نام خودش می باشد تقاضای نیروگاه مطابق با ظرفیت حق انشعاب داشته باشد، که این شامل مجتمعهای مسکونی با تعداد واحد بالا نیز میباشد که صاحب واحد های مجتمع می تواند برای تمامی واحدها به نام خود اقدام نماید.
آیا میتوان برای احداث نیروگاه در مکانی که حق انشعاب ندارد اقدام نمود؟
درصورتی که مکانی حق انشعاب نداشته باشد مشمول نیروگاه مقیاس بزرگ شده و تمام مراحل مربوط به نیروگاه مقیاس بزرگ نیز باید طی شود.
آیا نیروگاهی که میخواهیم با توجه به حق انشعاب خود بزنیم، سقف ظرفیت دارد؟
بله با توجه به قبض برق پرداختی یا برحسب دیماندی و قراردادی میتوان محاسبه نمود. به این صورت که در دیماندی و قراردادی که مختص مکانهای صنعتی و تجاری میباشد تا سقف دیماندی قابل احداث میباشد ولی برای آمپر و فاز حداقل نیروگاه برای انشعاب ۱۵ آمپر تک فاز ۵ کیلووات میباشد و برای ۲۵ آمپر سه فاز حداکثر ۲۰ کیلو وات میباشد که توصیه میشود در این مرحله محاسبه ظرفیت بر عهده کارشناسان بگذارند.